Chem-Dry tilbyder
landsdækkende service aftaler


Pleje af trægulve

Din lokale Chem-Dry kan også pleje trægulve. I samarbejde med Trip Trap Woodcare® har Chem-Dry fået udviklet nogle unikke produkter til pleje af olie- eller sæbebehandlede gulve.

Oliering af trægulve fremhæver træets naturlige kvaliteter og sikrer at overfladen forbliver smuk, slidstærk og smudsafvisende. Derudover er Chem-Dry's produkter til oilering af trægulve fremstillet helt uden brug af konserveringsmidler, parfume, eller farvestoffer og er derfor ikke allergifremkaldende.

Med de bedste produkter ved hånden og Chem-Dry's ry for service og kvalitet, kan Chem-Dry levere en suveræn pleje af dine trægulve.

Fordelene ved Chem-Dry Nordic’s trægulvspleje er mange. For blot at nævne nogle få:

  • Oliering af trægulve fremhæver træets naturlige kvaliteter, nuancer og lød
  • Oliering sikrer træet mod de påvirkninger, som gulvet får ved normalt brug
  • Chem-Dry’s plejeprodukter sikrer en smuk, slidstærk, og smudsafvisende overflade.
  • Chem-Dry’s plejeprodukter er fremstillet helt uden brug af konserveringsmidler, opløsningsmidler, parfume eller farvestoffer og er derfor ikke allergifremkaldende

 

Chem-Dry® anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Ring til Chem-Dry for at aftale tid til en gratis og uforpligtende vurdering af dine trægulve.

For yderligere information - kontakt Chem-Dry Lund

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: chemdrylund@mail.dk eller telefon: +45 40 10 60 68