Chem-Dry tilbyder
landsdækkende service aftaler


Professionel møbelrens

Chem-Dry benytter kulsyre til at løfte snavs og skidt op til overfladen af møbelstoffet hvorefter det straks suges op af Chem-Dry's kraftige ekstraktionsudstyr.

Chem-Dry sikrer dig en grundig rens

Hvis du nogensinde har brugt danskvand til at fjerne en plet på en skjorte, så ved du hvordan det virker. Det vi har gjort er at forbedre processen så det virker optimalt på tæpper og møbler. Ved brug af karboniserende rensevæsker skabes der en kraftig reaktion som gør at tæpper og møbler bliver renset i dybden, uden at tæppet eller møbelstoffet tager skade. Da det er kulsyren som gør arbejdet, så behøver vi ikke at bruge sæbe eller stærke kemikalier som damprens eller gør-det-selv maskiner gør. Sæbe/kemikalierester virker snavstiltrækkende og det gør at dine tæpper bliver beskidte igen hurtigere and før.

Imprægnering

Mange møbelstoffer er forbehandlet med et imprægneringsmiddel når det forlader fabrikken. Imprægneringen vil med tiden blive slidt af stoffet og møblet vil blive mere modtageligt over for snavs. Chem-Dry anbefaler at dine møbler imprægneres efter rens da det vil hjælpe til med at holde dine møbler rene i længere tid.

For yderligere information - kontakt Chem-Dry Lund

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: chemdrylund@mail.dk eller telefon: +45 40 10 60 68

Effektiv og grundig møbelrens uden brug af stærke kemikalier